A tangák viselésének előnyei és hátrányai

A tangák viselésének előnyei és hátrányaiA tanga a hölgyek körében az egyik legkedveltebb fehérnemű, de ahogy a legtöbb ruhadarab esetében, a tangáknak is megvannak a maga előnyei és hátrányai.

A tanga a kényelmes női fehérneműk közé tartozik, a nők nagy része emiatt is szívesen viseli. Nem mindenkinek kényelmes természetesen, de általánosságban elmondható, hogy a nők nagy többsége jól érzi magát ebben.

Elsősorban azonban nem a kényelem, hanem a szexi megjelenés az, ami a tangák népszerűségét adja. Szűk nadrágokkal, leggingsszel, szoknyával együtt a tanga szexi megjelenést tud kölcsönözni a mindennapokban is. De persze nem csak ilyen ruhákkal néz ki jól egy tanga, hanem gyakorlatilag bármilyen ruha mellé megfelelő kiegészítő.

A kényelem szempontja hátrányként is felfogható, ha valaki nem találta meg azt a tanga típust, fazont, ami számára a legjobb, akkor könnyen lehet, hogy kényelmetlenül érzi magát egy rosszul kiválasztott tangában.

A tanga anyaga is problémás lehet, különösen azoknál a tangáknál, melyek nem jól szellőző anyagokból készülnek. Az ilyen tangák viselése esetén megnövekszik a fertőzések kialakulásának az esélye, amit ajánlott elkerülni.

A tanga viselése menstruáció alatt problémás lehet, nem feltétlenül van ugyanis hely pl. betétek viselésére a tanga alatt. Emiatt ebben az időszakban gyakran azok is más típusú alsóneműre váltanak, akik amúgy kedvelik a tangákat.