Porszívó gégecső pótlása

Porszívó gégecső pótlásaA porszívó használat egyik velejárója, hogy a porszívó gégecső eltörik, eldeformálódik, és nem lehet vele megfelelő takarítást végezni. Ilyenkor természetesen egyszerűbb és olcsóbb a gégecső csere, mint egy új porszívót venni, de oda kell figyelni a gégecső kiválasztásra.

A legjobb, amit tenni lehet, ha gyári, az adott porszívóhoz tartozó gégecsövet vásárolunk ez a legdrágább megoldás, de ezzel biztosan nem lehet pórul járni. A problémát az szokta jelenteni, hogy a gyári gégecső nem mindig kapható, különösen régebbi porszívó modellek esetén. Szerencsére a gyártók azért ügyelnek arra, hogy több modellt is ugyanolyan gégecsővel szereljenek fel, így kisebb lesz az esélye, hogy a szükséges változat nem lesz beszerezhető.

Ha olyan porszívónk van, amelyhez nem kapható már gyári gégecső, vagy csak spórolni szeretnénk egy kicsit, akkor a másik lehetőség az univerzális porszívó gégecső. Ezeket úgy alakítják ki, hogy számos gyártó még több modelljéhez passzoljanak. Ez viszont azt is jelentheti, hogy az univerzális gégecső nem lesz tökéletes. Emiatt érdemes először utána járni, érdeklődni, hogy az ajánlott univerzális gégecső mennyire kompatibilis a saját porszívónkkal, mert azzal sem leszünk előrébb, ha új a gégecső, de nem biztosít tökéletes záródást.

A porszívó gégecső vásárlás szerencsére minden eddiginél egyszerűbb, mert nagyon sok porszívó tartozék webshop közül lehet választani, és a rendelés leadását követően 1-2 munkanapon belül meg is kapjuk a terméket.